Всичко което казваш е много вярно колега
. Цената на колата която видяхте си е напълно реална...1000лева са си истинската цена, и понеже знам какво търся при 3тия оглед с тенекеджията разбрахме, че колата е крива отзад...рога е поддал и е страшно...на пръв поглед всичко е точно, но си представям ако някой кара зад мен на прав път, как ще ми вижда главата в профил...затова бягам далеч от тази кола...колкото и да е добра, всичко да и работи, да е силвърстоун, да е 1.8 8v, да е с 2 комплекта джанти и гуми...не си заслужава да я купувам и да набия още 4х1000 за да я вкарам в пътя...Пределно ясно ми е, че 155ца до 2000лева си има забележки и неща за правене поне за още що годе толкова пари- 2000лв. Но всичко с времето си...целта ми не е да взема читава 155ца на цена колкото 156...Самата ми личност е да ръчкам и да ровя постоянно в един автомобил...разбира се не тутал щета
! Година търся 155 която да ми грабне окото и да е що годе запазена, не удряна до безбожие...нагледах се на протекли гарнитури...виещи задници- разкрачени предници, различни врати от ново и старото купе...и всякакви цигании и ла****щини- извинявам се за изразите !!! За съжаление и тази алфа е попаднала на изверг който я е оцапал

Comment